ÜZLETI ÉS SZAKMAI SZABÁLYAINK

Minden képesített KoroKan masszőr elkötelezi magát a következő szakmai követelmények mellett. Ha úgy hiszi, hogy valamelyik masszőrünk megsértette valamelyik alapkövetelményünket, kérjük, hozza tudomásunkra.

 

 

A szakmai és üzleti szabályok biztosítják azt a szintet, amelyet masszőreink szeretnének magukra vállalni vendégeikkel, kollégáikkal és a nyilvánossággal szemben. Minden szabály az „Őszinte Üzlet” koncepcióból származik, ami számunkra teljes elkötelezettséget jelent arra, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtunk elfogadható áron, mely bizalomra és hitelességre épülő kapcsolatokat ápol minden üzleti résztvevővel. A szabályok meghatározása és tisztázása egy folyamat. A következőkben olvasható a jelenlegi értelmezése, hogy mit jelent számunkra KoroKan masszőrnek lenni.

 


Magas színvonal: ez a követelmény csak meggyőződéses emberek által teljesíthető, kívülről nem írható elő. KoroKan masszőrként azért végezzük ezt a munkát, mert hiszünk a fontosságában. Nem csak megélni, jobbítani is szeretnénk. Azért is végezzük ezt a munkát, mert lehetőséget nyújt számunkra a kiteljesedésre. Mindig azon fáradozunk, hogy a képességeinket fejlesszük, ezáltal értékesebb ajándékot adhatunk az embereknek.

 

 

Elfogadható árak: áraink elfogadhatóak kell, hogy legyenek a vendégek és a masszőr számára is. A vendég számára fontos, hogy megfelelő értéket kapjon a pénzéért, a masszőrnek pedig meg kell élnie.

 

 

Pénz visszafizetési garancia: ez a legegyszerűbb útja, hogy a szakmai elvárásokat magas szinten tartsuk. Ha Önnek nem tetszett a KoroKan masszázs, amit kapott, akkor nem kell érte fizetnie.

 

 

Igaz marketing: arról legyünk inkább ismertek, hogy többet adunk mint amit ígértünk, mint kevesebbet. Ezért szeretnénk elkerülni, minden túlzó leírást a szolgáltatásunkról.

 

 

Teljes közzététel: vendégeinknek joga van tudni a képzéseinkről, a tapasztalatainkról, és szakmai elkötelezettségünkről. Tudniuk kell munkánk szándékáról. Nyitottak vagyunk minden kérdésre ezekkel a témákkal kapcsolatban, sőt szeretnénk megelőzni a kérdéseket azzal, hogy nyíltan beszélünk ezekről a témákról.

 

 

Szűrés: a munka, amit csinálunk, nem mindenki számára megfelelő. Körültekintő szűréssel mindent megteszünk azért, hogy megbizonyosodjunk a KoroKan masszázs pozitív élmény lesz minden vendég számára. Azért is felelősséget vállalunk, hogy a vendég elvárásai megegyezzenek a mi szándékainkkal.

 

 

Visszajelzés: szeretnénk, ha a vendégeink elmondanák, mi esett jól és mi nem. Kényelmes és ösztönző rendszerünk van, ami segíti a visszajelzést vendégeink számára.

 

 

Tisztelet: mindenkit tisztelettel övezünk, legyen vendég, támogató, vagy más módszer alkalmazója. Megértjük, hogy vendégeink számára példaértékű, egészséges életet kell élnünk.

 

 

Alázatosság: szolgáltatónak lenni a társadalmunkban, sokszor jelent szolgaiságot vagy arroganciát. Hisszük, hogy az arany középút az alázatosság.

 

 

Közösségi támogatás: mindannyian rendszeresen felajánljuk szolgáltatásainkat olyan embereknek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy igénybe vegyék szolgáltatásainkat. Ez emlékeztet bennünket arra, hogy:

– mindenki megérdemli az érintés ajándékát,

– akkor is megtaláljuk a módját, hogy ezt a munkát végezzük, ha nem fizetik meg.

 

 

Összhang: elköteleztük magunkat, hogy inkább kollegiális közösséget hozunk létre, mint egymással versenyző emberek csoportját. Ugyanakkor tudomásul vesszük, hogy valamilyen szintű versengés mindig létezik, ezért az üzletünket érintő döntéseknél, amelyek befolyásolják a többi szereplőt is, az Aranyszabályt követjük: „Ne tedd másokkal azt, amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek!”

Vélemények
K. Magdolna, Budapest ((Mong Györgyi, gyógytornász, KoroKan kismama masszőr))

“Nekem 3 dologban segített:
1. Az átalakulás miatti ízületi fájdalmakat szüntette meg.
2. Mivel én az igen hamar fáradékonnyá váló kismamák közé tartoztam, a masszázs utáni napokban nagyon jól esett, hogy többet bírtam fizikailag, sétálni is, meg elvégezni is fáradtság nélkül.
3. És talán mindkettőt túlszárnyalta az, hogy lelkileg nagyon nagy töltést adott. Sokkal pozitívabban szemléltem a helyzetünket (lakásvásárlás, baba körüli aggodalom) és sokkal vidámabb voltam utána.

Tényleg csak ajánlani tudom minden kismamának, ha ideje engedi akkor éljen a lehetőséggel.

P.T.Viki, Nyíregyháza (Masszőr: Kazai Andrea, szülésznő)

“29 hetes kismamaként hallottam Andiról és az általa végzett kismama masszázsról. A masszázs oldalfekvésben és hanyatt fekvésben történt, kellemes zene mellett. Nagyon lazító érzés, szinte el lehet aludni közben. A baba is élvezte szerintem, mert apró mozgásokat végzett közben. A masszázs végén könnyebbnek éreztem magam és a keresztcsonti illetve deréktáji fájdalmam is jelentősen csökkent. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Köszönöm még egyszer, biztosan fogok jelentkezni!

Juhász Ágnes jógatanár, babamasszőr (Shakti Jógastúdió) (Masszőr: Kazai Andrea, szülésznő, Nyíregyháza)

“Az érintés nem luxus, hanem alapvető emberi szükséglet – vallom ezt én is, babamasszázs oktatóként. Hogyne esne jól egy masszázs, ha az ember fáradt, túl van egy kimerítő munkanapon, vagy stresszel teli életet él. Ezek már-már normális korjelenségek, mégis vannak azonban kiemelt időszakai az életnek, amikor különösen fontos lehet az érintés művészete. Ilyen a várandósság. Magam is babát várok, testem-lelkem hatalmas átalakulásokon megy keresztül az anyává válás folyamatában. És ezen az ismeretlen területen egyszer csak puha párnák ölelésében anyai érintést, anyai energiákat kaptam. A masszázs mélyen ellazított, és jó érzéssel töltött el. Átmelegített, és finom energetikai változásokat, érezhető áramlásokat eredményezett. Andi biztos keze nagyon megnyugtató. Érezhető, hogy nem csak szakértelemmel, hanem szeretettel is fordul a vendége felé. Mivel az érintés nagyon bizalmi dolog, fontos, hogy aki megérint, abban megbízhassunk, hogy átadhassuk magunkat neki. Így lesz igazán mélyreható a masszázs hatása. A masszőr személyiségét nem zárhatjuk ki ebből a nagyon is emberi kapcsolatból. Kazai Andi egész lényével masszíroz.

Csak ajánlani tudom az ő művészetét.”

Peti Anikó, 35 hetes kismama, Nyíregyháza (Masszőr: Kazai Andrea, szülésznő)

“35. hetes kismamaként volt szerencsém kipróbálni a KoroKan masszázst. Szülésznőm ajánlotta.

Kellemes környezetben kellemes zenével nagyon jól esett a masszázs. A babám is nagyon élvezte, finom mozgásokkal jelezte. Minden kismamának csak ajánlani tudom.

Mivel a kismamáknak elég kevés masszázsfajta van amit lehet alkalmazni, pedig igen nagy szükség van rá a 9 hónap alatt, az utolsó hetekben pedig lazítás céljából nagyon fontos.

Minden kismama ismerősömnek javasolni fogom, mivel csak pozitív dolgokat tudok róla elmondani, mind a masszázs alatt és utána lévő napokban is éreztem jótékony hatását.

H. Ági, Budapest (Masszőr: Belányi Éva, gyógymasszőr, dula)

“Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam a kismama masszázst! Mivel már az utolsó hetekben járok és ez a hőség is próbára tesz, ez az egy óra mindezt feledtette! A párnák segítségével nagyon kényelmes testhelyzetben élvezhettem a masszázst, ami teljesen ellazított és napokra feltöltött energiával!
Sokkal kipihentebbnek és energikusabbnak éreztem magam, amit a környezetem is észrevett és folyamatos bókokkal árasztottak el, mint pl:

“De jól nézel ki!”, “Olyan jó rád nézni!”… ami a 37. hétben járva igen jól esik!

Ajánlom minden kismamának, mert testileg és lelkileg is jót tesz ez a kis kényeztetés!

Még egyszer nagyon köszönöm! Remélem még belefér egy utolsó alkalom szülés előtt!

Szerzői jogi nyilatkozat Üzleti és szakmai szabályzat
© 2024 www.korokan-kismamamasszazs.hu | Minden jog fenntartva | KoroKan kismamamasszázs
Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás
KoroKan kismamamasszázs