Szerzői jogi nyilatkozat

 

A korokan-kismamamasszazs.hu honlapon található információk (írások, grafikák, szövegelemek, fotók, videófelvétel) a honlap tulajdonos szellemi tulajdona, és így a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. trv. szerinti jogvédelemben részesülnek.

A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a tulajdonos írásos beleegyezésével engedélyezett.

Kérlek, ha szeretnéd felhasználni valamelyik anyagunkat, egyeztess velünk.

Az engedélyezés nem automatikus, minden esetben a tulajdonos előzetes írásos engedélye szükséges, és fenntartjuk az engedély megvonásához való jogot publikáció előtt, közben és után.

Amennyiben azonban a felhasználó, engedély nélkül egyéb célokra, használja fel a honlapon található bármely tartalmat, úgy 20 000 Ft/nap/ díjat köteles fizetni utólag, Fekete Ibolya bankszámlájára átutalással.

A KoroKan név 2009. július 13-i dátummal, 0084233031 számon közösségi védjegyvédelem alatt áll (Európa 26 országában), a következő áruosztályokban: 35 Reklámozás, 41 Oktatás, 44 Masszázs-szalon szolgáltatások személyek számára keleti- és nyugati gyógymódok alkalmazásával; alternatív masszázs- és mozgásterápia; masszázs és terápiás célú KoroKan masszázs; hátgerincmasszázs; a fent említett szolgáltatásokkal kapcsolatos konzultációs, információs és tanácsadási szolgáltatások.

A KoroKan név jogosulatlan felhasználása esetén jogaink védelmében, és a jogsértés megállapítása céljából bírósági vagy hatósági eljárást kezdeményezünk.

Kérjük, inkább működj velünk együtt, és ezt előre is köszönjük!

 

KoroKan Védjegy megtekintése

Vélemények
P.T.Viki, Nyíregyháza (Masszőr: Kazai Andrea, szülésznő)

“29 hetes kismamaként hallottam Andiról és az általa végzett kismama masszázsról. A masszázs oldalfekvésben és hanyatt fekvésben történt, kellemes zene mellett. Nagyon lazító érzés, szinte el lehet aludni közben. A baba is élvezte szerintem, mert apró mozgásokat végzett közben. A masszázs végén könnyebbnek éreztem magam és a keresztcsonti illetve deréktáji fájdalmam is jelentősen csökkent. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Köszönöm még egyszer, biztosan fogok jelentkezni!

H. Ági, Budapest (Masszőr: Belányi Éva, gyógymasszőr, dula)

“Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam a kismama masszázst! Mivel már az utolsó hetekben járok és ez a hőség is próbára tesz, ez az egy óra mindezt feledtette! A párnák segítségével nagyon kényelmes testhelyzetben élvezhettem a masszázst, ami teljesen ellazított és napokra feltöltött energiával!
Sokkal kipihentebbnek és energikusabbnak éreztem magam, amit a környezetem is észrevett és folyamatos bókokkal árasztottak el, mint pl:

“De jól nézel ki!”, “Olyan jó rád nézni!”… ami a 37. hétben járva igen jól esik!

Ajánlom minden kismamának, mert testileg és lelkileg is jót tesz ez a kis kényeztetés!

Még egyszer nagyon köszönöm! Remélem még belefér egy utolsó alkalom szülés előtt!

K. Magdolna, Budapest ((Mong Györgyi, gyógytornász, KoroKan kismama masszőr))

“Nekem 3 dologban segített:
1. Az átalakulás miatti ízületi fájdalmakat szüntette meg.
2. Mivel én az igen hamar fáradékonnyá váló kismamák közé tartoztam, a masszázs utáni napokban nagyon jól esett, hogy többet bírtam fizikailag, sétálni is, meg elvégezni is fáradtság nélkül.
3. És talán mindkettőt túlszárnyalta az, hogy lelkileg nagyon nagy töltést adott. Sokkal pozitívabban szemléltem a helyzetünket (lakásvásárlás, baba körüli aggodalom) és sokkal vidámabb voltam utána.

Tényleg csak ajánlani tudom minden kismamának, ha ideje engedi akkor éljen a lehetőséggel.

Peti Anikó, 35 hetes kismama, Nyíregyháza (Masszőr: Kazai Andrea, szülésznő)

“35. hetes kismamaként volt szerencsém kipróbálni a KoroKan masszázst. Szülésznőm ajánlotta.

Kellemes környezetben kellemes zenével nagyon jól esett a masszázs. A babám is nagyon élvezte, finom mozgásokkal jelezte. Minden kismamának csak ajánlani tudom.

Mivel a kismamáknak elég kevés masszázsfajta van amit lehet alkalmazni, pedig igen nagy szükség van rá a 9 hónap alatt, az utolsó hetekben pedig lazítás céljából nagyon fontos.

Minden kismama ismerősömnek javasolni fogom, mivel csak pozitív dolgokat tudok róla elmondani, mind a masszázs alatt és utána lévő napokban is éreztem jótékony hatását.

N. Eszter, Budapest (Masszőr: Mong Györgyi, gyógytornász)

“Engem lenyugtatott, ha feszült voltam, a feszültséget okozó csomókat szüntette meg.

Szerzői jogi nyilatkozat Üzleti és szakmai szabályzat
© 2021 www.korokan-kismamamasszazs.hu | Minden jog fenntartva | KoroKan kismamamasszázs
Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás
KoroKan kismamamasszázs